Home Achterhoek SV Loo wint subtopper van vv Montferland (foto’s)

SV Loo wint subtopper van vv Montferland (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Zondagmiddag heeft SV Loo de subtopper tegen vv Montferland met 1-0 gewonnen. De winnende goal op Sportpark Immerloo werd in het laatste deel van de wedstrijd gescoord door Tom van Slobbe, de Haaland van Loo. Beide ploegen hebben zich inmiddels geplaatst voor de nacompetitie en gaan na de competitie strijden voor promotie naar de vierde klasse en daarmee een snelle terugkeer na de degradatie van vorig seizoen. In het restant van de competitie is alleen nog de uiteindelijke eindklassering belangrijk voor het nacompetitieschema.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |