Home Achterhoek SC Westervoort verslaat Trekvogels (foto’s)

SC Westervoort verslaat Trekvogels (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Sportclub Westervoort heeft zondag de thuiswedstrijd tegen Trekvogels met 1-0 gewonnen. Het duel tussen de twee kampioenen van de derde klasse van vorig seizoen werd op Sportpark Naederhuyse al om 12 uur afgetrapt zodat de bezoekers uit Nijmegen nog ruimte hadden om op tijd in Rotterdam te zijn. In de eerste helft was Leroy van Zanten van Trekvogels dichtbij een doelpunt, maar Westervoort-aanvoerder Gerard Smink redde op de doellijn. Smink werd acht minuten voor tijd ook de matchwinner: 1-0. Sportclub Westervoort staat nu derde en lijkt in het debuutseizoen in de tweede klasse onderweg naar de nacompetitie, Trekvogels staat achtste en moet nog echt naar beneden kijken.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl