Home Laatste Nieuws Overasseltse Boys overtuigend kampioen

Overasseltse Boys overtuigend kampioen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Overasseltse Boys is met grote overmacht kampioen van de vijfde klasse E geworden. Het team van Robin Kersten won zondag op het eigen Sportpark De Passelegt met 4-0 van Unitas’28, het was de zestiende competitiezege in zeventien wedstrijden. De voorsprong op de eerste achtervolgers DIOSA en SCP bedraagt negentien en twintig verliespunten. Alleen in januari werd met 2-3 van Aquila verloren. Op basis van het doelsaldo van 48-10 kan vooral geconcludeerd worden dat het defensieve aspect bij Overasseltse Boys het verschil heeft gemaakt.

Tegen Unitas’28 vielen de vier doelpunten pas in de tweede helft. Via een benutte penalty opende Bodhi Jetten de score, waarna Overasseltse Boys via Guus Peeters Weem, Sem Theunissen en Dennis Jetten uitliep naar de 4-0 overwinning. Dankzij het kampioenschap keert Overasseltse Boys na slechts een seizoen in de vijfde klasse weer terug in de vierde klasse.

Stand bovenin 5e klasse E:
1. Overasseltse Boys 17.48
2. SCP 19.34
3. DIOSA 18.32
4. DVSG 19.29
5. Aquila 17.27

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl