Home Achterhoek Nieuwe club voor topscorer VV Ruurlo

Nieuwe club voor topscorer VV Ruurlo

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties

Ivar Temmink maakt na dit seizoen de overstap van derdeklasser VV Ruurlo naar Quick 1888. De 20-jarige aanvaller studeert in Nijmegen en trainde dit hele seizoen al mee bij de Nijmeegse koploper van de derde klasse D en heeft besloten om volgend seizoen ook bij de roodzwarte formatie uit Nijmegen te gaan voetballen.

Temmink is met zeventien competitiegoals dit seizoen topscorer bij VV Ruurlo, de nummer drie van de derde klasse A. Vorig seizoen was de aanvaller al goed voor twintig competitietreffers bij de club uit Ruurlo. Quick 1888 meldt dat Temmink een zeer dynamische, veel scorende en sluwe voorhoedespeler is die op iedere positie voorin geposteerd kan worden.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Anoniem 23 april 2024 - 15:54

Erg jammer voor de Vvruurlo, maar wel begrijpelijk, want hij heeft in Nijmegen zijn studievrienden en is in de weekenden waarschijnlijk veel in Nijmegen
Martin Wiegerinck

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |