Home Laatste Nieuws DVS’33 haalt keeper van GVVV

DVS’33 haalt keeper van GVVV

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties

Jan van Willige maakt na dit seizoen de overstap van GVVV naar DVS’33 Ermelo. De 24-jarige doelman had nog een contract tot de zomer van 2026 in Veenendaal maar verloor in maart zijn basisplaats bij de Tweede divisieclub aan Ruben van Kouwen.

Jan van Willige heeft nu een contract tot 2026 getekend bij de Derde divisieclub uit Ermelo. De in Spakenburg wonende doelman doorliep de jeugdopleiding van IJsselmeervogels en vertrok in 2018 NSC Nijkerk. In 2021 maakte de doelman de overstap naar GVVV waar hij tot 85 officiële wedstrijden kwam.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Anoniem 24 april 2024 - 22:40

Succes met hem, kijk uit als je hem wisselt. Daar kan hij niet tegen

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |