Home Achterhoek Wisch in eerste seizoen oppermachtig kampioen

Wisch in eerste seizoen oppermachtig kampioen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Wisch is zaterdag kampioen geworden van de vijfde klasse A. Het samenwerkingsverband tussen Silvolde en Terborg onder leiding van trainer John Leeuwerik versloeg Arnhemse Boys met 2-0 door goals van Nick Overbeek voor rust en Nick Tönissen na rust en promoveert naar de vierde klasse. Met nog twee wedstrijden op het programma heeft Wisch een voorsprong van acht punten op de achtervolgers Oranje Blauw en Elistha die waarschijnlijk met Leones in de nacompetitie gaan spelen.

Veelzeggend voor de suprematie van Wisch zijn de cijfers van de laatste zeven wedstrijden: 21 punten, 39 gescoorde goals, geen tegentreffer. Met 53 punten na 20 duels zijn de rapportcijfers in het eerste jaar van Wisch sowieso overtuigend, waarbij de defensieve stabiliteit met in totaal slechts zes tegentreffers het meest in het oog springt.

Stand bovenin 5e klasse A:
1. Wisch 20.53
2. Oranje Blauw 20.45
3. Elistha 20.45
4. Leones 20.41
5. Quick 1888 20.32

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |