Home Arnhem VV Hulshorst nu al kampioen

VV Hulshorst nu al kampioen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Hulshorst is zaterdag al kampioen geworden van de vijfde klasse B. De zaterdagclub uit de gemeente Nunspeet won zelf in Apeldoorn met 1-5 van ZVV’56 en vernam dat concurrent De Veluwse Boys verrassend in eigen huis met 4-6 verloor van Prins Bernhard. Het elftal van trainer William van den Hul is hierdoor niet meer te achterhalen en keert als kampioen terug in de vierde klasse, waar het vorig seizoen ongelukkig als nummer zeven uit degradeerde.

Na twee degradaties op rij was het kampioenschap voor de dorpsclub een passende beloning voor de ingeslagen weg. De titel kan door niemand betwist worden, met de meeste doelpunten voor (73) en de minste treffers tegen (12) stond er dit seizoen geen maat op VV Hulshorst. 50 punten na 20 wedstrijden en een voorsprong van acht verliespunten op De Veluwse Boys en tien op Zuid Arnhem zijn cijfers om trots op e zijn.

Stand bovenin 5e klasse B:
1. VV Hulshorst 20.50
2. Zuid Arnhem 20.40
3. Veluwse Boys 19.39
4. Wageningen 20.33
5. ASV Alexandria 20.28
6. GVC 20.28

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl