Home Arnhem VV Dieren en FC Zutphen komen niet tot scoren (foto’s)

VV Dieren en FC Zutphen komen niet tot scoren (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De belangrijke wedstrijd tussen VV Dieren en FC Zutphen in de tweede klasse I is zaterdagmiddag in een 0-0 gelijkspel geëindigd. Beide ploegen verloren zodoende twee belangrijke punten: VV Dieren om de nacompetitie voor degradatie te ontlopen en FC Zutphen om de nacompetitie voor promotie bereiken. Uitblinker aan de kant van de thuisploeg was doelman Jonne Olyslager. Namens de thuisploeg zag Wouter de Wit zijn strafschop gestopt worden door FC Zutphen-keeper Siem Isselman.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |