Home Laatste Nieuws Puntenstraf dreigt voor Brakkenstein

Puntenstraf dreigt voor Brakkenstein

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De competitiewedstrijd tussen SCE en Brakkenstein in de derde klasse D is zondagmiddag niet doorgegaan. Brakkenstein kon geen elftal op de been krijgen omdat het overgrote deel van de selectie in Rotterdam de bekerfinale tussen Feyenoord en N.E.C. live gaat bekijken.

Ondanks overleg tussen SCE en Brakkenstein is het niet gelukt een alternatieve datum te vinden, waarbij SCE liever niet doordeweeks wilde spelen en de KNVB zondag 5 mei te laat vond. Omdat Brakkenstein ook geen gelegenheidselftal heeft kunnen regelen, moet de KNVB nu beslissen wat er gaat gebeuren. Mogelijk krijgt Brakkenstein een boete en drie punten in mindering en wordt de wedstrijd op korte termijn alsnog op het programma gezet.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |