Home Arnhem Duno wint probleemloos van SC Woezik (foto’s)

Duno wint probleemloos van SC Woezik (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Duno heeft zaterdag zonder problemen met 5-2 gewonnen van SC Woezik. De wedstrijd werd op het kunstgrasveld van Sportpark EDS in Ellecom gespeeld omdat het veld van Duno in Doorwerth door de regen slecht bespeelbaar was. Het was de eerste keer dat Duno in Ellecom een wedstrijd won. Halverwege stond Duno op een 2-0 voorsprong dankzij fraaie doelpunten van Kane Keizer en Benjamin Maria. In de tweede helft liep de ploeg van trainer Mouhouti uit naar 5-0 via Jarvin de Haan, Kane Keizer (strafschop) en Jardell Kruisbos. Het slotakkoord was voor de ploeg van trainer Luuk Maes via invaller Milan Bakker en Bob Rossen (penalty). SC Woezik verloor voor de zesde keer op rij en moet nog vrezen voor directe degradatie.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |