App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Nog eens vier nieuwe spelers voor WAVV

Nog eens vier nieuwe spelers voor WAVV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

WAVV heeft volgens De Gelderlander de selectie voor volgend seizoen versterkt met nog eens vier spelers, drie daarvan zijn afkomstig van vijfdeklasser Oranje Wit uit het Utrechtse Elst: Jordin van de Lustgraaf, Mika Hollander en Daan Gaasbeek. Van tweedeklasser FC De Bilt maakt keeper Job Stelling de overstap naar de Wageningse derdeklasser.

Eerder werd al bekend dat Kevin Demmer (ONA’53), Jordy Kruissink (Ede/Victoria), Kai den Hartog (SKV) en Lukas Wilgenhof (SKV) overstappen naar de huidige nummer drie van de derde klasse B. zaterdagclub staat momenteel op de vijfde positie in de derde klasse B.

Aan de andere kant raakt WAVV ook een aantal belangrijke spelers kwijt. Aanvoerder Luc Dolphijn gaat naar DTS Ede, Fabian van Beek naar Blauw Geel’55, Mike van Dijk stopt en topscorer Davey Jansen gaat in een vriendenelftal van WAVV voetballen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |