Home Achterhoek Acht Gelderse clubs nog op zoek naar een nieuwe trainer

Acht Gelderse clubs nog op zoek naar een nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties Foto: Nico Kooij

Nog acht Gelderse clubs zijn op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen. De afgelopen weken hebben onder meer VVOG Harderwijk (Gert Kruys), SKV (Behrouz Moghaddassi), VV Tricht (Alain Hijman) en Sportclub Lochem (Fethi Ozerdogan) hun trainer voor volgend seizoen vastgelegd.

VV Heukelum en Kolping-Dynamo zijn de enige twee Gelderse zaterdagclubs die nog op zoek zijn naar een nieuwe trainer, terwijl zes zondagclubs nog geen trainer hebben aangesteld voor seizoen 2024/25. Bij Groesbeekse Boys en SV Grol werd recent duidelijk dat er een nieuwe trainer voor de spelersgroep moet komen. Daarnaast zijn er nog enkele Gelderse clubs en trainers die nog geen beslissing hebben genomen of ze de huidige samenwerking volgend seizoen willen verlengen.

Zaterdag (2):
VV Heukelum (De Groot)
Kolping-Dynamo (Berns)

Zondag (6):
VV Etten (Van Aken)
VV Ewijk (Razing)
SV Gelders Eiland (Matser)
Groesbeekse Boys (Brussen)
SV Grol (Agteres)
Victoria Boys (Jongbloed)

Reageer op dit artikel

1 reacties

Anoniem 19 april 2024 - 13:32

Sv Epe heeft al een trainer

Reply

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl