Home Achterhoek 5D: Weer puntenverlies SV Nijmegen, zege Loo

5D: Weer puntenverlies SV Nijmegen, zege Loo

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Het is SV Nijmegen donderdagavond weer niet gelukt om officieus kampioen te worden. De koploper uit Nijmegen kwam op Sportpark De Korenakker in Loil niet verder dan een 0-0 remise tegen het als vijfde geklasseerde sv Loil. De ploeg van trainer Nourdin Kerkri verloor zondag in eigen huis van SV Loo en heeft nog drie punten nodig in de laatste twee wedstrijden om kampioen te worden wanneer concurrent RKSV ’t Peeske tenminste drie keer wint.

SV Loo had donderdagavond op het winderige bijveld geen problemen met SDZZ en stond al snel op een 3-0 voorsprong door doelpunten van Stijn Goris, Luc Kampschreur en een fraaie treffer van Ruben van den Berg. Na de eretreffer van Maiko Valk voor de bezoekers uit Zevenaar werd het na rust via Tom van Slobbe 4-1 waarna Goris met twee benutte strafschoppen de 6-1 eindstand op het bord bracht. SV Loo lijkt vrijwel zeker van de nacompetitie.

Stand bovenin 5D:
1. SV Nijmegen 20.48 (+48)
2. RKSV ’t Peeske 19.41 (+34)
3. vv Montferland 19.40 (+29)
4. SV Loo 19.36 (+21)
5. sv Loil 20.32 (+5)

Zondag 21 april onder meer:
SV Loo- vv Montferland
SDZZ- ’t Peeske

12 mei:
SV Nijmegen- vv Montferland
PSC- ’t Peeske

Maandag 20 mei:
vv Montferland- sv Loil
’t Peeske- WVW
SDZZ- Nijmegen

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl