Home Laatste Nieuws Aanvaller VV Hattem verkast naar eersteklasser

Aanvaller VV Hattem verkast naar eersteklasser

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Giovan Drayer vertrekt na dit seizoen bij derdeklasser VV Hattem. De vleugelaanvaller maakt een mooie transfer en gaat twee niveaus hoger voetballen bij KHC Kampen. Drayer woont in Zwolle en speelde in de jeugdopleiding van Be Quick’28 in zijn woonplaats. Bij VV Hattem, de huidige nummer zes van de derde klasse C, kwam Drayer tot op heden tot vijf competitiegoals.

Op de website van KHC, de nummer vier van de noordelijke eerste klasse I, geeft staat een korte toelichting over de overstap van Drayer van VV Hattem naar Kampen: “Giovan is klaar voor een volgende stap op een hoger niveau. Door de ontstane ruimte in de aanvalslijn en het positieve gesprek met hoofdtrainer Marcel van der Steege en TC heeft de behendige rechtsbenige buitenspeler besloten de overstap te maken.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl