Home Achterhoek Acht jeugdspelers VV Dieren sluiten aan bij selectie

Acht jeugdspelers VV Dieren sluiten aan bij selectie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Dieren vult de selectie voor volgend seizoen met acht jeugdspelers aan. De tweedeklasser uit Dieren krijgt te maken met een aantal vertrekkers en vult een groot deel van de vrijgekomen plaatsen in de eerste selectie vanuit het huidige onder 19 elftal aan dat in de Tweede divisie uitkomt.

De technische commissie van VV Dieren laat weten dat acht talenten uit de eigen opleiding volgend seizoen een kans krijgen bij het eerste team: doelman Pelle Verijzer, verdediger Lars Derksen, verdediger Amir Achour, middenvelder Mounir El Kahtaoui, middenvelder Rizwan Hansen en de aanvallers Enzo Lommen, Arjim Bytygi en Thomas Spohr.

Het elftal van trainer Maik Angenent staat op de elfde plaats in de tweede klasse I en moet zaterdag thuis van FC Zutphen winnen om uitzicht te houden op rechtstreekse handhaving.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |