Home Laatste Nieuws VVOG neemt afscheid van vaste waarde

VVOG neemt afscheid van vaste waarde

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jeffrey Snijders is bezig aan zijn  laatste maanden als speler van VVOG. In goed onderling overleg hebben de technische commissie van de divisieclub uit Harderwijk en de 28-jarige aanvallende rechtsback besloten de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Op 20-jarige leeftijd kwam Snijders van het Amersfoortse AFC Quick 1890 naar VVOG en de middenvelder werd omgeturnd tot aanvallend ingestelde rechtsback die in de zeven seizoenen in de Derde divisie en deze voetbaljaargang in de Vierde divisie bijna 250 competitiewedstrijden voor de groen-witte formatie uit Harderwijk heeft gespeeld.

Op de website van VVOG geeft Snijders nog een toelichting: “VVOG heeft een speciaal plekje in mijn hart, ik heb hier een mooie tijd beleefd en mij ook weer doorontwikkeld als voetballer. Ik heb veel bijzondere herinneringen, maar mijn eerste goal uit tegen Ajax is zeker een van mijn hoogtepunten. Ik ga het seizoen zo goed mogelijk afsluiten bij VVOG, na de winterstop is het allemaal heel anders gelopen dan ik had gehoopt, maar ik verwacht met dit team nog om de vierde plek te kunnen strijden.”

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl