Home Arnhem Vijf aanwinsten voor FC Jeugd

Vijf aanwinsten voor FC Jeugd

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De selectie van FC Jeugd krijgt volgend seizoen een flinke kwaliteitsimpuls. De vierdeklasser uit Ede die na dit seizoen de overstap van de zondag naar de zaterdag maakt, heeft laten weten dat er volgend seizoen vijf versterkingen naar Sportpark Hoekelumse Eng komen.

De linksbenige aanvaller Altay Tomruk maakt komend seizoen zijn rentree bij FC Jeugd. De 32-jarige Tomruk speelt nu bij eersteklasser SVL en voetbalde eerder bij Bennekom en DTS Ede op niveau. Met de technisch zeer vaardige Anouar Haouat komt er nog een aanvaller met veel drieging en snelheid naar FC Jeugd, de 24-jarige Haouat speelt nu bij derdeklasser SKV en maakte daarvoor furore bij Fortissimo.

Hakan Yilmaz is een derde versterking voor FC Jeugd, de betrouwbare 32-jarige linksback speelt nu bij eersteklasser Duno en was in het verleden al eerder actief voor FC Jeugd en voetbalde ook bij DTS Ede en Bennekom. Met Hassan Hammouchi krijgt FC Jeugd nog een verdedigende impuls, de 31-jarige verdediger was gestopt maar keert vol ambitie terug bij het team van trainer Mustafa Ozturk. De talentvolle Soufyan Raoui is de vijfde aanwinst voor FC Jeugd, de 18-jarige linksbenige vleugelspeler speelt nu in de jeugd van VV Bennekom en krijgt de kans om zich bij FC Jeugd te ontwikkelen in het seniorenvoetbal.

FC Jeugd presteert de laatste weken uitstekend en is door overwinningen op SV Angeren, OSC en Germania gestegen naar de zevende plaats in de vierde klasse D.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl