Home Laatste Nieuws NSC Nijkerk haalt verdediger bij derdeklasser

NSC Nijkerk haalt verdediger bij derdeklasser

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

NSC Nijkerk heeft de selectie voor volgend seizoen versterkt met Jonas Katshima. De 25-jarige centrale verdediger speelt nu bij VV Zeewolde en kwam in het verleden onder meer uit voor Roda’46 en Sparta Nijkerk. In de periode van 2017 tot 2019 was de fysiek sterke verdediger uit Twello al eerder twee jaar onderdeel van de selectie van NSC Nijkerk.

Deze maand werd ook bekend dat linksback Zakaria Fimoud en Armando van Breda ook volgend seizoen bij NSC Nijkerk spelen. De geelblauwe zaterdagclub uit Nijkerk staat op de twaalfde en voorlaatste positie in de eerste klasse G en dreigt te degraderen naar de tweede klasse.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl