Home Achterhoek Clubman nieuwe hoofdtrainer SDZZ

Clubman nieuwe hoofdtrainer SDZZ

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Ewald Kelderman is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van SDZZ. Bij de vijfdeklasser uit Zevenaar wordt Kelderman de opvolger van Berat Sasmaz, die in maart aangaf vanwege drukke werkzaamheden na drie seizoenen te stoppen als trainer op Sportpark De Griethse Poort.

Op de website van SDZZ geeft het bestuur een toelichting: “Ewald behoeft eigenlijk geen introductie. Hij is met recht een kind van de club. Van jongs af aan als speler en later in allerlei functies van trainer tot jeugdcommissie lid is hij betrokken bij onze vereniging. Ewald is dit seizoen bijvoorbeeld trainer van de JO17-1. Als bestuur zijn we enorm verheugd dat Ewald deze nieuwe stap wil maken. Wij wensen hem dan ook heel veel plezier en succes met deze mooie uitdaging!”

SDZZ staat op dit moment op de negende positie in de vijfde klasse D. Het elftal speelt dit seizoen onder Sasmaz nog vijf wedstrijden, allereerst donderdagavond in en tegen Loo.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |