Home Laatste Nieuws Vanavond inhaalwedstrijden zaterdagcompetitie

Vanavond inhaalwedstrijden zaterdagcompetitie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Dinsdagavond 16 april staan er twee inhaalwedstrijden op het programma. In de vierde klasse A ontvangt BVC’12 op Sportpark ’t Groothuis in Beek-Ubbergen VV Alverna. Beide ploegen kunnen de punten goed gebruiken: BVC’12 in de strijd tegen degradatie en VV Alverna in de jacht op een nacompetitieticket voor promotie naar de derde klasse. In de zuidelijke vierde klasse E speelt v.v. Asperen thuis tegen hekkensluiter FC Dordrecht.

Vierde klasse A (Oost):
20:00 BVC’12- VV Alverna

Vierde klasse E (Zuid):
20:15 v.v. Asperen- FC Dordrecht

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |