Home Laatste Nieuws EFC’58 gedegradeerd naar de vierde klasse

EFC’58 gedegradeerd naar de vierde klasse

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

EFC’58 is zaterdag door de 2-3 thuisnederlaag tegen Zwolsche Boys gedegradeerd naar de vierde klasse. De club uit Ermelo is met zes punten uit 21 wedstrijden de hekkensluiter van de derde klasse C en kan met nog vijf wedstrijden voor de boeg  rechtstreekse degradatie niet meer ontlopen.

In tegenstelling tot de andere degradanten in deze fase van de competitie werd EFC”58 zelden met grote cijfers verslagen. De zaterdagclub uit Ermelo wist geen enkele wedstrijd te winnen, maar speelde zes keer gelijk. Vijf keer werd met minimaal verschil verloren en alleen tegen SV ’t Harde werd met grote cijfers (1-6) verloren. Na de winterstop werden knappe gelijke spelen behaald tegen ZAC, Zwart-Wit’63, VV Zeewolde en OWIOS, de huidige top vier van de competitie.

EFC’58 werd in 2022 kampioen van de vierde klasse en keert volgend seizoen na twee jaar in de derde klasse dus weer terug in de vierde klasse.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |