App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Twaalf spelers blijven VV Dieren trouw

Twaalf spelers blijven VV Dieren trouw

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Twaalf selectiespelers van tweedeklasser VV Dieren hebben laten weten ook volgend seizoen hun thuiswedstrijden op Sportpark Het Nieuwland te spelen. Het betreft Marijn Dekker, Kamiel van der Beek, Ruud Goorhuis Oude Sanderink, Milan Sanders, Teun van Uum, Milan Klopman, Jeffrey Latte, Valentijn Mulder, Raimo Kemming, David Arnold, David Hilhorst en Ryan Poels.

Eerder werd al bekend dat doelman Zalmai Rahman van Duno naar VV Dieren komt als vervanger van doelman Olyslager die naar WSV vertrekt. verder laat VV Dieren weten dat Jordy Craanen vanwege blessures gestopt is met voetbal. Vanuit zijn beroep als fysiotherapeut blijft hij wel betrokken bij het eerste elftal als hersteltrainer en assistent van de verzorger.

Ondanks de knappe 0-3 zege van afgelopen zaterdag op De Zweef lijkt VV Dieren zich via de nacompetitie veilig te moeten spelen. Het team van trainer Maik Angenent staat op de elfde plaats in de tweede klasse I en heeft met nog vijf wedstrijden een achterstand van zes punten op de veilige negende positie.

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |