Home Laatste Nieuws Topscorer van SC Klarenbeek vertrekt naar eersteklasser

Topscorer van SC Klarenbeek vertrekt naar eersteklasser

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Joek van Herwijnen is bezig aan zijn vijfde en laatste seizoen bij vierdeklasser SC Klarenbeek. De energieke aanvaller vraagt na dit seizoen overschrijving aan naar WSV. Bij de eersteklasser uit Apeldoorn voetbalde de 25-jarige Van Herwijnen tot 2019 voordat hij vertrok naar Sportpark De Pauw in Klarenbeek.

Van Herwijnen is dit seizoen met elf doelpunten topscorer van SC Klarenbeek, de nummer vier van de vierde klasse E.  SC Klarenbeek won zondag met 0-1 van VV Loenermark en is nog in de race voor een plek in de nacompetitie voor promotie naar de derde klasse.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl