Home Achterhoek SV Loo stelt kampioensfeest SV Nijmegen uit

SV Loo stelt kampioensfeest SV Nijmegen uit

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

SV Nijmegen had vandaag met een overwinning op SV Loo minimaal officieus kampioen van de vijfde klasse D kunnen worden, maar de bezoekers uit Loo zorgden met een verrassende 2-4 zege voor uitstel van de feestvreugde. Nijmegen heeft met nog drie wedstrijden op het programma nog een voorsprong van zes punten op RKSV ’t Peeske, de achtervolger uit Beek won de lastige uitwedstrijd bij SV Gelders Eiland met 1-2.

De nederlaag van SV Nijmegen was pas het tweede verlies voor de koploper van trainer Nourdin Kerkri. Loo kwam al snel op voorsprong via topscorer Tom van Slobbe, maar vlak voor rust scoorde Marwan Baktit de gelijkmaker. Met een glaszuivere hattrick in het eerste kwartier besliste Loo-aanvoerder Stijn Goris na rust de wedstrijd. Nijmegen kon in de slotfase alleen nog via Achraf Ouchene de uitblinkende Loo-doelman Daron Morren passeren: 2-4.

Stand aan kop 5D:
1. Nijmegen 19.47
2. ’t Peeske 19.41
3. Montferland 19.40
4. Loo 18.33
5. Loil 19.31

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl