Home Arnhem SV Harskamp nu al bijna kampioen

SV Harskamp nu al bijna kampioen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SV Harskamp kan zaterdag kampioen van de vierde klasse A worden. De formatie van trainer Collin Oosterholt heeft inmiddels een voorsprong van dertien verliespunten op eerste achtervolger SC Woezik en kan zaterdag op het roemruchte Sportpark De Abdijhof in Lienden met een overwinning op laagvlieger FC Lienden kampioen worden.

Zaterdag maakte Harskamp in de thuiswedstrijd tegen VV Kesteren geen fout en dankzij doelpunten van Lars van Wikselaar en Frank Hol werd het uiteindelijk ‘maar’ 2-0 voor Harskamp dat ook de meeste doelpunten voor (73) heeft en de minste tegentreffers (18).  Bij onverwacht puntenverlies in Lienden volgt op 4 mei thuis tegen VV Barneveld een eventuele herkansing.

Stand bovenin 4e klasse A:
1. Harskamp 19.50
2. SC Woezik 20.40
3. Blauw Geel 19.36
4. SDS’55 19.34
5. Alverna 19.31

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl