Home Achterhoek Middenvelder MASV naar eersteklasser

Middenvelder MASV naar eersteklasser

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Sem Smit vertrek na een jaar bij MASV alweer en gaat volgend seizoen in Doetinchem bij DZC’68 spelen. Bij de Doetinchemse eersteklasser treft Smit met trainer Rob Haveman een oude bekende, Smit speelde vorig seizoen onder Haveman bij Sportclub Silvolde.

De ambitieuze en gedreven middenvelder begon in de jeugd van RKSV ’t Peeske en vertrok daarna naar Concordia Wehl en debuteerde op jonge leeftijd al in de hoofdmacht van de club uit Wehl. In 2022 maakte de 21-jarige Smit de overstap naar Silvolde om vorige zomer oud-trainer Dennis van Beukering in Arnhem te treffen bij MASV. Bij de huidige nummer zeven van de Vierde divisie D kwam Smit tot op heden tot 18 competitiewedstrijden, de laatste weken moet Smit het voornamelijk met invalbeurten doen.

Sem Smit is de eerste aanwinst voor DZC’68, de club uit Doetinchem vertrekken na dit seizoen Jesper Vonk en Yoek Verheij naar HSC’21.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl