Home Arnhem Weer zes spelers blijven Arnhemse Boys trouw

Weer zes spelers blijven Arnhemse Boys trouw

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Al twaalf selectiespelers van Arnhemse Boys hebben aangegeven ook volgend seizoen bij de Arnhemse vijfdeklasser onder leiding van trainer Delano Verwey te blijven voetballen. Deze week lieten zes spelers van de hoofdmacht weten dat ze ook volgend seizoen hun thuiswedstrijden op Sportpark Schuytgraaf spelen: Roy van Engelenburg, Sebas Korteweg, Owen Reijnders, doelman Tygo Menting, Brent Slotboom en Sem Verpalen.

Eerder werd al bekend dat Stijn Rombouts, Olu Adebisi, Daan Remie, Thijs van Engelenburg, Thijs Stokking en topscorer Loay Saleh ook volgend seizoen bij Arnhemse Boys blijven voetballen. Arnhemse Boys is de huidige nummer zes van de vijfde klasse A.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |