Home Arnhem Middenvelder Ede/Victoria geschorst na 13e gele kaart

Middenvelder Ede/Victoria geschorst na 13e gele kaart

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Ede/Victoria kent een moeizaam seizoen in de vijfde klasse B, het team van trainer Khaiber Intezar staat elfde en voorlaatste. Mede vanwege personele problemen werden de uitwedstrijden tegen ZVV’56 (10-1) en VV Hulshorst (14-0) dit seizoen zelfs met dubbele cijfers verloren.

De zaterdagclub uit Ede heeft daarnaast met behoorlijk wat schorsingen te maken, zo zijn zaterdag in de thuiswedstrijd tegen ZVV’56 drie spelers geschorst: Wouter Engelen, Jordy Kruissink en Roderick Coleridge. De kaartenlast van de technisch begaafde Jordy Kruissink is opvallend: de 21-jarige middenvelder kreeg dit seizoen in dertien wedstrijden in totaal dertien gele kaarten. Twee keer werd Kruissink met twee gele kaarten van het veld gestuurd, negenmaal kreeg de voormalige speler van onder meer SKV, Duno, OVC’85 en CHRC een gele kaart. Volgend seizoen speelt Kruissink overigens bij derdeklasser WAVV.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |