Home Laatste Nieuws VV Elspeet en Kieft verlengen samenwerking

VV Elspeet en Kieft verlengen samenwerking

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Martin Kieft is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van VV Elspeet. De vierdeklasser uit de Veluwe nam begin november met onmiddellijke ingang afscheid van trainer Edwin Top, waarna twee weken later Kieft werd aangesteld als trainer voor de rest van het seizoen.

Het bestuur van VV Elspeet laat nu weten dat de samenwerking beide partijen goed bevalt en dat daarom is besloten het contract met Martin Kieft te verlengen tot de zomer van 2025. Het is nog onzeker of VV Elspeet ook volgend seizoen in de vierde klasse zal spelen. Op dit moment staat de zwart-witte formatie op de twaalfde plek in de vierde klasse B, een nacompetitieplek.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl