Home Laatste Nieuws Valleivogels haalt aanvaller uit vierde klasse

Valleivogels haalt aanvaller uit vierde klasse

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Bas van Ruitenbeek speelt volgend seizoen bij s.v. De Valleivogels. De 21-jarige aanvaller voetbalt dit seizoen voor vierdeklasser SV Achterveld in zijn woonplaats en kan zowel als rechtsbuiten als spits uit de voeten. De snelle Van Ruitenbeek komt dit seizoen voor het derde jaar uit in de hoofdmacht van SV Achterveld en scoorde dit seizoen al negen competitiegoals.

Op de website van Valleivogels geeft Bas van Ruitenbeek een korte reactie:  “Ik ben erg gemotiveerd en werk altijd hard voor mijn doelen. Dat wil ik ook altijd terug laten zien in mijn spel”.

De Valleivogels verloren zaterdag in Utrecht met 2-1 van EDO en staan op de achtste plaats aan de onderkant van de middenmoot in de spannende westelijke tweede klasse B. De club uit Scherpenzeel is nog niet zeker van handhaving.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl