Home Arnhem MASV wint thuis ook van Buitenpost (foto’s)

MASV wint thuis ook van Buitenpost (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

MASV heeft zaterdagavond in Arnhem met 2-1 gewonnen van Buitenpost. De ploeg van trainer Dennis van Beukering kwam al snel op een 2-0 voorsprong door Youri Roseboom en een schitterende treffer van Fedor Venema. De gasten uit Friesland konden alleen nog uit een penalty tegen scoren. Door de derde achtereenvolgende thuiszege staat MASV in het debuutjaar in de Vierde divisie D op een verdienstelijke zevende plaats en speelt de ambitieuze Arnhemse vereniging volgend seizoen weer op divisieniveau.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl