Home Achterhoek 5D: Winst voor SV Nijmegen, vv Montferland en SV Loo

5D: Winst voor SV Nijmegen, vv Montferland en SV Loo

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

SV Nijmegen heeft weer een flinke stap richting het kampioenschap gezet. De koploper van de vijfde klasse D won de lastige uitwedstrijd tegen SV Babberich met 2-3. Achtervolger vv Montferland versloeg PSC in Pannerden met 1-5 en blijft met nog vier wedstrijden op het programma op een achterstand van tien punten. Nummer drie RKSV ’t Peeske won in eigen huis met 4-1 van EDS en kan donderdagavond bij winst in de inhaalwedstrijd thuis tegen SV Babberich op negen punten van de koploper komen.

SV Nijmegen kan zondag bij winst op Loo op het eigen Sportpark Zuid Oost al kampioen worden wanneer ’t Peeske donderdagavond of zondag (uit tegen SV Gelders Eiland) punten verspeelt. Anders volgt donderdagavond 18 april uit bij Loil een volgende gelegenheid.

De subtopper tussen SV Loo en SV Loil eindigde na een matige wedstrijd op een moeilijk bespeelbaar veld in een 4-2 overwinning voor Loo. De thuisclub stond halverwege met 2-0 voor door goals van Ron Berentsen en Tom van Slobbe, maar zag Loil onder aanvoering van de sterke Jimmy Veerink terugkomen tot 2-2. Via Stijn Goris en Tom van Slobbe werd het uiteindelijk toch 4-2 voor Loo. SDZZ tegen Gelders Eiland werd 2-2 en de ontmoeting tussen WVW en Eendracht eindigde in 1-1.

Stand 5e klasse D:
1. Nijmegen 18.47
2. Montferland 18.37
3. ’t Peeske 17.35
4. Loo 17.30
5. Loil 18.30
6. Gelders Eiland 18.24
7. Babberich 16.20
8. WVW 17.20
9. SDZZ 15.18
10. EDS 18.14
11. Eendracht 18.11
12. PSC 18.8

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl