Home Achterhoek Wisch na monsterzege bijna kampioen 5e klasse A

Wisch na monsterzege bijna kampioen 5e klasse A

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Wisch heeft ook de laatste twijfels over wie er kampioen in de vijfde klasse A zal worden weggenomen. Zelf won de koploper met 11-0 van SVHA en eerste achtervolger Oranje Blauw verloor verrassend met 1-0 van Dodewaard.

Wisch stond in de thuiswedstrijd in Terborg tegen laagvlieger SVHA halverwege op een 9-0 voorsprong, in de tweede helft werd “maar’ twee keer gescoord. Mike van Aken maakte vier doelpunten, Stijn Alkema was driemaal trefzeker. Wisch heeft met nog vier wedstrijden op het programma nu een voorsprong van acht punten op Oranje Blauw en Elistha. Leones volgt op negen punten. In theorie kan Wisch zaterdag in Nijmegen met winst op Quick 1888 kwampioen worden, meer waarschijnlijker is een kampioenschap op zaterdag 20 april in de thuiswedstrijd tegen Arnhemse Boys. Wisch is duidelijk een maatje te groot voor de vijfde klasse.

Stand aan kop 5e klasse A:
1. Wisch 18.47
2. Oranje Blauw 18.39
3. Elistha 18.39
4. Leones 18.38
5. Quick 1888 18.32

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |