Home Laatste Nieuws VV Tricht kiest voor ervaren trainer

VV Tricht kiest voor ervaren trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Alain Hijman is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van vv Tricht. Het bestuur van de tweedeklasser uit Tricht moest op zoek naar een nieuwe trainer nadat Jacob van Zanten in maart besloot met onmiddellijke ingang te stoppen, ondanks een overeenkomst tot 2025. Dick Wammes maakt als interim-trainer het huidige seizoen af bij de huidige nummer twaalf van de zuidelijke tweede klasse G.

De 52-jarige Alain Hijman is op dit moment bezig aan zijn eerste en laatste seizoen bij derdeklasser VV Benschop. De inwoner van Vleuten is in het bezit van UEFA-A en was in het verleden onder meer trainer van VV De Meern, Legmeervogels, FC De Bilt, VV Montfoort en SV Argon.

Het bestuur en de technische commissie van vv Tricht denk dat Hijman met zijn ervaring en gedrevenheid de juiste trainer is om de jonge selectiegroep verder te begeleiden in hun ontwikkeling in combinatie met prestatief/attractief voetbal.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |