Home Arnhem Zuid Arnhem presenteert eerste aanwinst nieuwe seizoen

Zuid Arnhem presenteert eerste aanwinst nieuwe seizoen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Denzel Palm sluit volgend seizoen aan bij de selectie van ASV Zuid Arnhem. Palm begon dit seizoen bij stadsgenoot ESA en speelde daar twee bekerduels met het eerste en enkele competitiewedstrijden in het tweede. De Arnhemmer vroeg tussentijdse overschrijving van derdeklasser ESA naar vijfdeklasser Zuid Arnhem aan en is dit seizoen alleen in categorie B speelgerechtigd voor Zuid Arnhem. Palm wisselt na dit seizoen zijn wedstrijden in het vierde van Zuid Arnhem in voor wedstrijden in het eerst elftal van trainer Giovanni Zweers.

Zuid Arnhem is als periodekampioen van de vijfde klasse B al verzekerd van een plek in de nacompetitie voor promotie naar de vierde klasse.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl