Home Achterhoek Doelman vijfde aanwinst voor AZSV

Doelman vijfde aanwinst voor AZSV

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties

De talentvolle doelman Boet Ligtenberg maakt in de zomer de overstap van FC Trias naar AZSV meldt De Gelderlander. De 19-jarige keeper uit Groenlo speelde al eerder twee seizoenen bij de Vierde divisieclub uit Aalten, maar vertrok vorig jaar naar FC Trias. Bij de derdeklasser uit Winterswijk is Sam Pierik de eerste doelman. Ligtenberg speelde eerder in de jeugd van SV Grol.

Eerder werd al bekend dat de talentvolle Bohdy van Hal (VIOD), verdediger Freek Grondman (SVZW), verdediger Steffen IJzereef (RKZVC) en middenvelder Mats Hegman (Longa’30) volgend seizoen bij AZSV spelen.

 

Reageer op dit artikel

1 reacties

Chris 4 april 2024 - 15:42

Talentvolle Bohdy van Hal is er echt één van de buitencategorie en gaat één van de revelaties worden van AZSV volgend seizoen!

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl