Home Laatste Nieuws VVOG neemt per direct afscheid van trainer

VVOG neemt per direct afscheid van trainer

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties

Het bestuur van VVOG Harderwijk heeft op advies van de technische commissie besloten om hoofdtrainer Jurjan Wouda met onmiddellijke ingang op non-actief te zetten. Assistent-trainer Martin Doornhof heeft aangegeven loyaal te zijn aan Wouda en is ook per direct vertrokken bij de Vierde divisieclub uit Harderwijk.

Het bestuur en de technische commissie van VVOG zullen op korte termijn meer bekend maken over de staf die het seizoen zal afmaken.

Na de degradatie uit de Derde divisie begon VVOG goed aan het seizoen en streed het tot de winterstop in de bovenste regionen van de Vierde divisie D. De laatste zeven wedstrijden verloor VVOG echter waardoor het gezakt is naar de zesde positie waardoor zelfs deelname aan de nacompetitie in gevaar komt. Zaterdag speelt VVOG in Rijssen de lastige uitwedstrijd tegen koploper Excelsior’31.

 

Reageer op dit artikel

1 reacties

Anoniem 3 april 2024 - 17:11

Dat is niet best, maar gezond verstand wint het van opportunisme

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl