App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws VIOS Vaassen haalt weer twee spelers van eersteklasser

VIOS Vaassen haalt weer twee spelers van eersteklasser

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Sem Oerlemans en Cedric Bultman maken na dit seizoen de overstap van eersteklasser csv Apeldoorn naar derdeklasser VIOS Vaassen. Eerder werd al bekend dat doelman Daniël Krosse in zijn zoektocht naar speelminuten ook van csv Apeldoorn naar VIOS Vaassen gaat en dat Jesper Bourgonje van WSV de overstap naar Sportpark De Kouwenaar maakt.

De 20-jarige Sem Oerlemans woont in Apeldoorn en speelde in de jeugd al bij VIOS Vaassen waarna hij vanwege een verhuizing vertrok bij VIOS. Vanaf 2021/22  maakte de multifunctionele verdediger onderdeel uit van de selectie van de Apeldoornse eersteklasser. Cedric Bultman is 23 en speelde in zijn woonplaats Wenum-Wiesel in de jeugd van WWNA om daarna via AGOVV, Vitesse en WSV uit te komen in de jeugdopleiding van csv Apeldoorn. De lange centrale verdediger speelde vorig seizoen in de Vierde divisie en kiest mede vanwege de grotere kans op speeltijd voor VIOS Vaassen.

VIOS staat momenteel op de negende plaats in de derde klasse C.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |