Home Arnhem SKV stelt trainer voor volgend seizoen aan

SKV stelt trainer voor volgend seizoen aan

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Behrouz Moghaddasi is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van SKV. De De 35-jarige inwoner van Duiven is al vanaf februari interim-trainer bij de Wageningse derdeklasser nadat hoofdtrainer Zouhair Tamoussat per direct gestopt was. SKV kiest er nu voor om Behrouz Moghaddasi ook volgend seizoen de eindverantwoording te geven, met Alex van Hunen als zijn assistent.

Behrouz Moghaddasi is blij met zijn aanstelling: ,,Ik ben zeer enthousiast over het nieuwe voetbalplan voor SKV en ik wil graag deel uitmaken van dit initiatief. Het is een waar genoegen om deze prachtige uitdaging aan te gaan, vooral omdat het mijn debuut is als hoofdcoach van een eerste elftal in mijn trainersloopbaan!

Voor mij is het ook erg fijn om samen te werken met Alex om bij SKV iets moois op te bouwen. Ik kijk er dan ook erg naar uit om deze uitdaging aan te gaan. Op dit moment ligt de focus op de korte termijn, met als doel om SKV in de derde klasse te handhaven. Ik geloof er sterk in en samen met de spelersgroep en mijn staf zullen we er alles aan doen om dit doel te bereiken en het schip veilig naar de juiste haven te brengen.”

SKV staat momenteel op de twaalfde en voorlaatste positie in de derde klasse B en heeft nog zes competitieduels mo minimaal een plaats te stijgen en de nacompetitie te halen. Zaterdag is SKV vrij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl