Home Laatste Nieuws DIO’30 versterkt selectie met twee aanwinsten

DIO’30 versterkt selectie met twee aanwinsten

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

DIO’30 heeft de selectie voor volgend seizoen met Noud Koppers (Juliana’31) en Stefan de Jong (RKTVC) versterkt. Bovendien maakte de tweedeklasser uit Druten bekend dat de huidige selectie heeft toegezegd om ook volgend seizoen bij DIO’30 te blijven voetballen en dat hoofdtrainer Bas Hendriks in zijn technische staf komend seizoen assistentie krijgt van Mark Vaessen.

De 23-jarige doelman Noud Koppers komt uit de jeugd van DIO’30 en keert na een periode bij N.E.C., Achilles’29, SV Leones en een seizoen bij Vierde divisieclub Juliana’31 terug op Sportpark De Gelenberg. De 28-jarige spits Stefan de Jong voetbalt nu voor derdeklasser RKTVC en was verder onder meer actief bij N.E.C. De Treffers, OJC Rosmalen, Juliana’31, SV Leones en SC Woezik. De Jong wil dichterbij zijn woonplaats Appeltern gaan voetballen.

DIO’30 staat momenteel op de twaalfde en voorlaatste positie in de tweede klasse G en driegt naar de derde klasse te degraderen, waar het in 2019 voor het laatst speelde.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |