Home Laatste Nieuws HRC’14 kiest voor ervaren trainer

HRC’14 kiest voor ervaren trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Peter Burg is volgend seizoen de nieuwe trainer van HRC’14. Bij de fusieclub uit Hurwenen wordt Burg de opvolger van René van der Putten die de vierdeklasser na drie seizoenen verlaat en volgend seizoen trainer wordt van vierdeklasser FC De Rakt in Uden. Henry Burg wordt de nieuwe trainer van het tweede elftal van HRC’14.

Burg is momenteel trainer van derdeklasser Sparta’30 uit Andel en was in het verleden onder meer trainer van GVV, Be Ready, BVV, CHC Orka, Were Di, Alem en Vlijmense Boys. HRC’14 staat momenteel op de negende positie in de zuidelijke vierde klasse D.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |