App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 5D: Periodetitel ’t Peeske, SV Nijmegen bijna kampioen

5D: Periodetitel ’t Peeske, SV Nijmegen bijna kampioen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

RKSV ’t Peeske heeft de tweede periodetitel van de vijfde klasse D veroverd. De ploeg van trainer Wim Pol speelde in Weurt met 2-2 gelijk tegen WVW en had- mede door de 4-2 nederlaag van SV Babberich bij SV Gelders Eiland- aan een punt voldoende voor het periodekampioenschap. Ondanks de openingstreffer van Sven Tangelder voor ’t Peeske leek WVV het feestje voor de bezoekers uit Beek te verstoren via twee doelpunten van Kaj Dreis, maar Tangelder zorgde in de slotfase met zijn tweede goal voor de remise: 2-2.

Het is een kwestie van tijd voordat SV Nijmegen als kampioen promoveert naar de vierde klasse. In Arnhem werd probleemloos met 0-6 gewonnen van Eendracht Arnhem, de doelpunten voor de koploper werden gemaakt door Sagall Hertog (2x), Kay Jansen, Engin Gungor, Rewan Gazi en Achraf Ouchene. SV Nijmegen heeft nog zeven punten nodig om kampioen te worden, maar kan in theorie zondag 14 april thuis tegen SV Loo al de titel vieren.

VV Montferland verloor in Zevenaar tegen SDZZ twee dure punten door met 1-1 gelijk te spelen.

Stand 5D:
1. Nijmegen 17.44
2. Montferland 17.34
3. ’t Peeske 16.32
4. Loil 17.30
5. Loo 16.27
6. Gelders Eiland 17.23
7. Babberich 15.20
8. WVW 16.19
9. SDZZ 14.17
10. EDS 17.14
11. Eendracht A 17.10
12. PSC 17.8

SV Nijmegen en ’t Peeske zijn periodekampioen

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |