Home Arnhem Zes selectiespelers blijven Arnhemse Boys trouw

Zes selectiespelers blijven Arnhemse Boys trouw

door Redactie VoetbalGelderland
2 reacties Foto: Nico Kooij

Arnhemse Boys heeft bekend gemaakt dat de middenvelders Stijn Rombouts en Olu Adebisi ook volgend seizoen op Sportpark Schuytgraaf hun thuiswedstrijden voetballen. Daarmee heeft de Arnhemse vijfdeklasser van trainer Delano Verwey voor volgend seizoen al zes selectiespelers vastgelegd.

Eerder werd al bekend dat centrale verdediger Daan Remie, vleugelverdediger Thijs van Engelenburg, middenvelder Thijs Stokking en topscorer Loay Saleh volgend seizoen bij Arnhemse Boys blijven voetballen.  Arnhemse Boys is de huidige nummer zeven van de vijfde klasse A

Reageer op dit artikel

2 reacties

Rinus 30 maart 2024 - 06:14

5e klasser? Spelers vastleggen? Waarom zou je weggaan dan? Loay oké, die kan hogerop als hij 15 kilo verliest maar de rest…..

Reply
L 1 april 2024 - 07:21

9 kilo al kwijt 😁

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |