Home Laatste Nieuws Weer vier nieuwe spelers voor VV Krayenhoff

Weer vier nieuwe spelers voor VV Krayenhoff

Drietal komt van VV Batavia

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Krayenhoff heeft laten weten dat er nog vier spelers volgend seizoen hun thuiswedstrijden op Sportpark De Schoonhorst in Nijmegen gaan spelen. Van vierdeklasser VV Batavia uit Batenburg komen doelman Jaap van Ojik, middenvelder Mark van den Boogaard en spits Hazar Can. Keeper Anthony Wefer van competitiegenoot SCE maakt in de zomer ook de overstap naar VV Krayenhoff.

Eerder deze maand werd al bekend dat er negen spelers naar VV Krayenhoff komen: Dave Goudt (Juliana’31), Antoine in den Bosch (SCE), Qu Scholten (Juliana’31), Ricardo Knoop (Blauw Wit), Giovanni van den Berg (SCE), Kane Wanders (Rood Wit), Bassam Allsada (SCE), Jamie Golsby (tweede team Krayenhoff) en Justin van Wijhe (SV Nijmegen).

Het team van trainer Angelo van Elk staat in het debuutseizoen in de derde klasse momenteel op de achtste plaats in de middenmoot van de derde klasse D, de voorsprong op nacompetitiepositie tien van SCE is vier punten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |