App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Nieuwe spits voor Sparta Nijkerk, Frank Heus vertrekt

Nieuwe spits voor Sparta Nijkerk, Frank Heus vertrekt

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Franslyn Nsingi speelt volgend seizoen bij Derde divisieclub Sparta Nijkerk. De 22-jarige aanvaller komt over van competitiegenoot USV Hercules en speelde hiervoor onder meer bij VV Eemdijk, Roda’46, CKVV, Cambuur Leeuwarden. en TOP Oss.

De 1 meter 89 lange centrumspits uit Amersfoort is dit seizoen al goed voor 9 doelpunten voor USV Hercules in de Derde divisie en scoorde vorig seizoen 18 keer voor VV Eemdijk in het jaar dat die club als kampioen promoveerde naar de Derde divisie.

Tegenover de komst van Nsingi staat het vertrekt van Frank Heus. De 28-jarige aanvaller vertrekt na twee seizoenen op Sportpark De Ebbenhorst vanwege een combinatie van drukke werkzaamheden en weinig speelminuten.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |