Home Arnhem Eendracht Arnhem stunt met eerste versterking

Eendracht Arnhem stunt met eerste versterking

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Ahmed Lak speelt volgend seizoen bij Eendracht Arnhem. De 30-jarige sterkmaker van eersteklasser DTS Ede gaat vanaf de zomer spelen voor de vijfdeklasser in zijn woonplaats en wil binnen en buiten het veld een bijdrage leveren aan het versterken van de club.

Lak speelde in het verleden onder meer voor SML, RKHVV, VDZ, Duno en de amateurs van NEC en begon in 2021 aan zijn tweede periode bij DTS Ede. De aanvallende linksback is bij de eersteklasser uit Ede uitgegroeid tot een belangrijke speler, maar maakte begin februari bekend te vertrekken bij het elftal van trainer Arnold Brehler.

Volgens de Facebook-pagina van Eendracht Arnhem wil Lak zijn vrienden hoofdtrainer Samir Yazilitas en assistent-trainer Emre Zorlu helpen door mee te bouwen aan een sterk elftal dat een rol van betekenis kan spelen. De club laat weten dat er achter de schermen hard gewerkt wordt aan het samenstellen van een kwalitatief goede selectie voor volgend seizoen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl