Home Laatste Nieuws Brussen per direct weg als trainer Groesbeekse Boys

Brussen per direct weg als trainer Groesbeekse Boys

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Groesbeekse Boys heeft met onmiddellijke ingang afscheid genomen van trainer Michael Brussen meldt De Gelderlander. De 42-jarige trainer uit Wageningen was bezig aan zijn tweede seizoen bij de derdeklasser uit Groesbeek en had in december zijn contract nog verlengd tot de zomer van 2025. Brussen was eerder vijf jaar werkzaam bij DVOL.

Volgens de berichtgeving in De Gelderlander heeft het bestuur van Groesbeekse Boys vanwege een verschil van inzicht ervoor gekozen om per direct afscheid te nemen van Brussen. Assistent-trainer Thom Jochoms zal samen met Frank Klaassen en Henk Rikken het seizoen afmaken.

Groesbeekse Boys won zondag met 0-5 van Hapse Boys en staat daardoor op de vijfde positie van de zuidelijke derde klasse D.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl