Home Achterhoek Vanavond vier wedstrijden in de Achterhoek Cup

Vanavond vier wedstrijden in de Achterhoek Cup

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De strijd om de Achterhoek Cup nadert zijn ontknoping. De organisatie van het prestigieuze toernooi maakte deze week bekend dat de winnaar van de Achterhoek Cup 2024 op dinsdagavond 9 juli een thuiswedstrijd tegen De Graafschap mag spelen.

Vanavond staat het laatste duel in de achtste finales op het programma en worden al drie van de vier kwartfinales gespeeld. Van alle verenigingen die nog meestrijden om de eindwinst komt alleen VV Gendringen vanavond niet in actie. De koploper van de vierde klasse C speelt op dinsdagavond 9 april tegen de winnaar van de wedstrijd tussen DZC’68 en SV Grol, een herhaling van de finale van 2023.

Achtste finale:
19:30 DZC’68- SV Grol

Kwartfinales:
20:15 SDOUC- RKZVC
20:15 VIOD onder 23- Warnsveldse Boys
21:00 DZC’68 onder 23- SSA Wisch

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl