Home Laatste Nieuws Onverwachte periodetitel voor S.V. ’t Harde

Onverwachte periodetitel voor S.V. ’t Harde

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: vv SEH

S.V. ’t Harde is donderdagavond zonder zelf te spelen winnaar van de tweede periodetitel van de derde klasse C geworden. OWIOS was favoriet voor het periodekampioenschap, de ploeg uit Oldebroek moest dan alleen wel de inhaalwedstrijd thuis tegen degradatiekandidaat VV Oene winnen. Op Sportpark Bovenmolen kwam OWIOS echter niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Na het kampioenschap van vorig seizoen in de vierde klasse kende S.V. ’t Harde een aarzelende competitiestart, maar inmiddels heeft de club uit de Veluwe de weg omhoog gevonden. Ondanks het gewonnen periodekampioenschap is de groen-witte formatie uit ’t Harde nog niet zeker van een plek in de nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse. Op dit moment staat ’t Harde op de tiende plek in de stand en zou het nacompetitie voor handhaving in de derde klasse moeten spelen.

Stand tweede periodetitel:
1. ’t Harde 9.17 (+14)
2. Zeewolde 9.17 (+4)
3. VIOS V 9.16
4. OWIOS 9.16
5. Zwart Wit’63 9.16
6. Dieze West 9.15
7. ZAC 9.15

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl