Home Laatste Nieuws Eerste twee aanwinsten voor AGOVV

Eerste twee aanwinsten voor AGOVV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

AGOVV heeft met doelman Kevin Clifford en aanvallende middenvelder Junior Palts de eerste twee versterkingen voor volgend seizoen gepresenteerd.

Nadat bekend werd dat eerste doelman en aanvoerder Patrick Jansen na dit seizoen stopt op sportpark Berg en Bos moest de huidige nummer dertien van de tweede klasse H op zoek naar een vervanger. AGOVV is hierbij uitgekomen bij Kevin Clifford, de 22-jarige keeper van derdeklasser SV Orderbos. In het verleden stond Clifford bij Albatross, PSV, FC Eindhoven en Helmond Sport onder de lat. Op de website van AGOVV geeft Clifford een toelichting: “Ik wilde graag een stap maken. Dat is al langer mijn ambitie en AGOVV geeft mij die kans. Deze club gaf mij direct een goed gevoel.”

De pas 17-jarige aanvallende middenvelder Junior Palts speelt bij vierdeklasser Apeldoornse Boys alweer voor het derde jaar in de hoofdmacht. Palts is blij met zijn stap omhoog: “AGOVV lijkt mij daar de ideale plek voor.  Ik verwacht mijzelf hier verder te ontwikkelen als voetballer. Ik ben van nature een ’10’, maar ik kan ook als linksbuiten of op de ‘8’-positie uit de voeten. Mijn werklust, dribbel, spelinzicht en traptechniek zie ik als mijn sterke punten.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl